Nye leiligheter i Lillestrøm

Ny leilighet sentralt i Lillestrøm - med din stil

De nye leilighetene i Lillestrøm gir deg leiligheter for et helt livsløp. Moderne løsninger og høy standard gir deg daglig komfort og et snev av luksus. Og med mulighet for å gjøre personlige tilpasninger, blir leiligheten hjemmekoselig på akkurat din måte. Leilighetene i Kanalveien er utformet med tanke på å være funksjonelle og varige. Derfor er rommene hensiktsmessig plassert for å gi optimal planløsning og en praktisk hverdag.

Ny leilighet sentralt i Lillestrøm - Natur og byliv

Kanalveien kombinerer natur og rekreasjon med kort vei til storbyen og resten av verden. Leilighetene ligger nemlig slik til i Lillestrøm by at du har padleturer, fuglesang og blåbærlyng i gangavstand hjemmefra, samtidig som du både når til Oslo og Gardermoen på tolv minutter.

Parkeringskjeller og butikker

De nye leilighetene i prosjektet består av fire sammenhengende bygg med innvendige gårdsrom. Prosjektet grenser til et stort parkområde ned mot kanalen. Kjellerplan vil inneholde parkering og boder. Handel og service vil foregå i næringslokale(-r) på bakkeplan og i deler av 2. etasje i bygg A mot Dampsagveien. Leilighetene ligger i 2. til 5. etasje.

Balkong eller terrasse

Nærheten til natur og vann er vektlagt i Kanalveien. Det samme er utearealer av både privat og felles karakter. Enkelte leiligheter har store private takterrasser, andre leiligheter har hage og terrasse på mark. Øvrige leiligheter har balkong. Du kan dessuten møte naboene i den innvendige gården, eller ta med familie og venner i den store parken ned mot Nitelva.

Klikk for å åpne/lukke
Nær Oslo og Gardermoen
Finn din leilighet
Visninger
Lillestrøm sentrum